RSS FeedRSS FeedYouTubeYouTubeTwitterTwitterFacebook GroupFacebook Group
You are here: The Platypus Affiliated Society/Archive for category Prishtina Ongoing Events

Coffee Break që do të jenë të përjavshme, këtë semestër do të mbahen të mërkureve prej orës 13 në kafenenë "SH.K.A" prapa bar-it “Corner” në Sheshin "Nënë Tereza". Mirëpresim njerëz të rinj.

Të përjavshmet tona Coffee Break janë një mënyrë shumë e mire për të takuar anëtarët dhe simpatizantët e Platypus-it, si dhe për të njohur projektin Platypus. Kjo poashtu përbën një mundësi për të diskutuar çështjet e ngritura në numrin e fundit të gazetës Platypus, një mundësi për të diskutuar gjendjen e së Majtës sot, si dhe një mundësi të takohesh me njerëz që kanë interesa të ngjashme politike.