RSS FeedRSS FeedYouTubeYouTubeTwitterTwitterFacebook GroupFacebook Group
You are here: The Platypus Affiliated Society/Coffee Break

Coffee Break

Coffee Break që do të jenë të përjavshme, këtë semestër do të mbahen të mërkureve prej orës 13 në kafenenë "SH.K.A" prapa bar-it “Corner” në Sheshin "Nënë Tereza". Mirëpresim njerëz të rinj.

Të përjavshmet tona Coffee Break janë një mënyrë shumë e mire për të takuar anëtarët dhe simpatizantët e Platypus-it, si dhe për të njohur projektin Platypus. Kjo poashtu përbën një mundësi për të diskutuar çështjet e ngritura në numrin e fundit të gazetës Platypus, një mundësi për të diskutuar gjendjen e së Majtës sot, si dhe një mundësi të takohesh me njerëz që kanë interesa të ngjashme politike.

 
Vjeshte 2019 Reading Group
Days
0:00 - 0:00 p.m.
Vend
Adresë

Pranverë 2014 Coffee Breaks
MĂ«rkureve
13:00 – 14:00 p.m.

Caffe bar DERA
Nene Tereza
 

Latest event video: "What is the Future of Socialism?", 4th Annual European Conference, 2/17/18